تکنیک های کاربردی برای فیلمبرداری سمینار

فیلمبرداری سمینار

 

به عنوان یک فیلم بردار تجربه یک رویداد زنده مانند فیلمبرداری سمینار ، سخنرانی یا یک کنسرت می تواند خیلی هیجان انگیز و استرس زا باشد. اگر دقت نکنید کو چکترین اشتباه شما یا یک ارور سخت افزاری می تواند خروجی نهایی کار شما را خراب کند. پس برای جلوگیری از این اتفاقات و همچنین بهتر کردن مداوم کیفیت کار خود تکنیک های فیلمبرداری سمینار ها و رویداد ها را برای دفعات بعدی یاد بگیرید.

قسمت اول این مقاله را از اینجا بخوانید

6: دوربین روی دست نگیرید

هنگامی فیلمبرداری سمینار به دلیل فاصله نسبتا شما با سوژه دوربین روی دست روش مناسبی برای این کار نیست و بهتر است از یک سه پایه یا از استیدی کم های جدید که کم حجم هستند و یا اسلایدر استفاده کنید. اینکه از چه وسیله ای استفاده میکنید کاملا بستگی به سبک کاری که شما میخواهید امجام دهید دارد.

7: فیلمبرداری را متوقف نکنید.

اگر یادتان باشد گفتیم همیشه یک دوربین اصلی داشته باشد که معمولا باید وسط باشد و لانگ شات، برای بقیه دوربین ها هم همیشه یادتان باشد که هیچوقت رکورد دوربین را خاموش نکنید و فیلمبرداری را قطع نکنید، چونکه بعد از اتمام فیلمبرداری تازه مشکلات شما شروع میشود و باید تمام پلان هایی را که گرفته اید با هم سینک کنید.

 

8: وایت بالانس.

هیچ وقت وایت بالانس را روی اتوماتیک نگذارید، وقتی در یک برنامه ای مثل یک کنفرانس با چند دوربین فیلم برداری می کنید، هنگامی که تصاور آن ها را کنار هم می گذارید کاملا با هم متفاوت است

9: زوم

در ویدئو های حرفه ای موارد بسیار کمی وجود دارد که زوم میتواند خوب عمل کند و ایده خوبی باشدف هنگامی که شما یک همایش و یا یک کنسرت را فیلمبرداری می کنید ممکن است وسوسه شوید زوم کنید ولی بهتر است به دوربین مستر و یا یکی دیگر از دوربین ها کات بزنید و بهد زوم کنید و دوباره برگردید، در هر صورت تصمیم گیری نهایی در این مورد به استایلی که شما برای فیلمبرداری برگزیده اید بر میگردد.

10: دوربین ها را به پریز برق وصل کنید:

نیازی به ذکر نیست که عوض کردن باطری هنگام فیلمبرداری از یک رویداد زنده اتفاق بسیار بدی است. همیشه سغی کنید حداقل دوربین مستر را به برق وصل کنید که نیازی به تعویض باطری پیدا نکنید یا آن را آماده داشته باشید که در صورت لزوم سریعا به برق وصل کنید

11: نمای جایگزین

یادتان باشد وقتی در حال ساخت برنامه از یک سمینار، همایش، کنفراس و یا هر برنامه زنده ای هستید همیشه یک سری نما از عکس العمل های بینندگان هنگام تماشای سخنرانی یا کنسرت و … بگیرید. همین نماها ممکن است برنامه شما را نجات دهد.

12: اتوفوکوس را خاموش کنید

استفاده از فوکوس خودکار دوربین ابتدا به نظر ایده خوبی می آید اما متاسفانه دوربین ها در زیر نورهای سالن خیلی خوب عمل نمی کنند، و عبور حاضرین از جلوی دوربین هم فوکوس خودکار دوربین را به هم می زند، برای همین بهتر است از فوکوس دستی برای فیلمبرداری سمینار استفاده کنید.

13: تنظیمات نوردهی دستی

اگر برای فیلمبرداری سمینار یک برنامه زنده از تنظیمات نوری اتوماتیک دوربین استفاده کنید، احتمال اینکه خیلی از مواقع قسمتهایی از تصویر شما اور شود زیاد است، وقتی  اندازه تاریکی و روشنایی صحنه شما زیاد است دوربین برای اینکه هر دو را حفظ کند چیزی بین آن دو را در نظر میگیرد و به احتمال زیاد قسمت های پر نور تصویر شما دچار سوختگی می شود

14: قبل از اجرا آماده شوید

شما در حال فیلمبرداری سمینار، تئاتر، کنسرت و یا هر نوع برنامه زنده ای هستید بهتر است قبل از اجرا کاملا آماده شوید و همه چیز را تست کنید

کارهایی که به عنوان مثال میتوانید قبل از اجرای مراسم پیگیری کنید :

از کارگردان برنامه جزئیات مربوط به مراسم را بپرسید و  نگذارید اتفاق غافلگیر کننده ای باشد که شما ندانید

تنظیمات دورببین را با نور سالن تنظیم کنید.

در باره شیوه و استایل مورد نظرتان با گروه فیلمبرداری صحبت کنید و بگذارید همه با هم هماهگ باشند

شما هم اگر به تجربه ای در این ضمینه دست پیدا کرده اید در زیر همین پست آن را به اشتراک بگذارید تا بقیه هم استفاده کنند

 

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *